Les Hirondelles du Moulin

Rust, ruimte, natuur en vertoeven tussen de wijngaarden/Calme, espace, nature et détente au milieu des vignes

Kamers

Lavendel

De lavendelkamer is onze tweepersoonskamer. De kamer is ingericht is een wat meer klassieke stijl met antieke meubeltjes. Behalve 2 nachtkastjes is er ook nog een ligkast aanwezig en een speciale beugel voor jurken, colbertjes en dergelijke.
Het bed is een speciaal vervaardigde boxspring van (1.60m x 2.00m) met een tweepersoons topper.
Op de kamer is een waterkoker aanwezig en is er gratis koffie en thee voor u beschikbaar.  Koffie/thee servies is op de kamer aanwezig (Ander serviesgoed kunt u vinden in de servieskast in de entree). Ook staat er een bakje met chocolaatjes en een pot met snoepjes voor u klaar.
De badkamer is voorzien van een ruime douchecabine (80 x 120 cm) met een regendouche en daarnaast nog een aparte handdouche. Onder de wastafel is een ruime ladenkast aanwezig. Aan de muur naast de wastafel is haardroger geplaatst met een  speciaal stopcontact voor elektrische scheerapparaten.

 

Lavendelkamer


De Klaproos

De Klaproos is onze vierpersoonskamer waar bovendien nog een babybedje bij kan worden geplaatst. (dit bedje hebben we ingeklapt staan maar zetten we graag voor u klaar). De bedden zijn speciaal vervaardigde boxsprings bestaande uit een tweepersoonsbed (1.60m x 2.00m) en twee losse éénpersoonsbedden (0.80. x 2.00m) die desgewenst ook tegen elkaar kunnen worden geschoven.
Op de kamer is een waterkoker aanwezig en is er gratis koffie en thee voor u beschikbaar.  Koffie/thee servies is op de kamer aanwezig (Ander serviesgoed kunt u vinden in de servieskast in de entree). Ook staat er een bakje met chocolaatjes en een pot met snoepjes voor u klaar.
De kamer is verder ingericht met een zitje met een tafel met 2 vaste en 2 opklapbare stoelen en een kledingkast. Voor de kinderen is er een mand met spelletjes en speelgoed.
De badkamer is voorzien van een ruime douchecabine (90 x 90)  met een 3 standendouche. Onder de wastafel bevindt zich een ruime ladekast. Aan de muur naast de wastafel is haardroger geplaatst met een  speciaal stopcontact voor elektrische scheerapparaten.De Vlinder


De vlinder is onze vijfpersoonskamer waarin ook nog een babybedje kan worden geplaatst. De kamer is gebouwd op de zolder van het oudste deel van het domein  waarbij we de bijna 400 jaar oude houten constructie zoveel als mogelijk was hebben opgenomen in de kamer. De kamer heeft een eigen entree met trap en overloop waar een ruime opbergkast aanwezig is. Vanuit de entree heeft u een privé toegang tot de eetzaal/gezamenlijke ruimte. De kamer heeft een privé badkamer met douche (90x90 cm) en een apart toilet.
Er staat een tweepersoonsboxspring (160x200 cm), een éénpersoonsboxspring (90x200cm) en een tweepersoonsslaapbank (140x200cm). De boxsprings zijn speciaal vervaardigd en voor de slaapbank is een tweepersoons topper aanwezig.
Verder staat er een grote uitklapbare (eet)tafel, een koelkastje, een combi-magnetron, een waterkoker en is serviesgoed aanwezig. Koffie en thee zijn gratis voor u beschikbaar.